RET training

ret-cursus als persoonlijke ontwikkeling voor constructief denkenNaast de reeds apart genoemde beroepsgroepen zijn de RET-cursus en de cursus Anderen Begeleiden bij Faalangst interessant voor veel professionals in een hulpverlenend of adviserend beroep, waaronder loopbaanadviseurs en gedragstrainers. Als je de RET-methode voor je eigen ontwikkeling wilt gebruiken en niet beroepsmatig, raad ik je aan om de Succestraining te volgen. Hierin wordt veel aandacht besteed aan de RET-methode en bovendien aan veel andere technieken om je zelfvertrouwen te vergroten.

Voor studenten van bijvoorbeeld PABO, Pedagogiek, SPW, SPH en MWD kan ik ook een RET-training verzorgen op de onderwijsinstelling. Mijn RET cursus levert al op verschillende hogescholen studiepunten op in de vrije studieruimte! Informeer naar de mogelijkheden en de kosten.

Ook voor maatschappelijke instellingen of bedrijven kan een training op locatie worden verzorgd. Ik maak graag een offerte op maat.

Zie voor uitgebreide informatie over de inhoud van de cursussen onder het kopje RET-training bij therapeuten en coaches op deze site.

Praktische informatie:

Cursus RET-training, constructief denken
Plaats De RETtraining vindt plaats in de trainingsruimte van Upside Down in Den Haag. Op verzoek kan de RETcursus ook op locatie gegeven worden.
Kosten

De kosten van de RET cursus bedragen in 2019 en 2020: 325,- euro per deelnemer inclusief cursusmateriaal, koffie en thee en certificaat. Upside Down is erkend door en staat geregistreerd bij CRKBO, waardoor voor deze cursus geen btw. hoeft te worden berekend.

Wilt u met een eigen groep de RET cursus volgen, dan informeer ik u graag over de mogelijkheden en kosten.

Duur en data

De RET training duurt 2 hele dagen. Daarnaast moet u rekenen op ongeveer 2 uur zelfstudie.

In verband met de Coronamaatregelen zijn de cursusgroepen van maart en juni verschoven naar september. Deelnemers hebben hier allemaal bericht van gehad. Deze groepen zijn volgeboekt en je kunt je hier dus niet meer voor opgeven.

Nieuwe cursusdata zijn nog niet bekend.

Omdat ik na september met pensioen ga, zullen nieuwe cursussen ook niet meer door mij en niet meer in mijn cursusruimte in Den Haag worden gegeven. Een deel van mijn werkzaamheden wordt overgenomen door 2 collega's. Als je belangstelling hebt voor een cursus neem dan contact op met een van hen. Zie onder het kopje Mijn Visie op deze site.

Overige

De deelnemers ontvangen een duidelijke syllabus, na afloop en bij het volgen van de gehele training een certificaat en aanvullend digitaal hulpmateriaal met name voor het werken met jongeren.

Deze RET-cursus is o.a. geaccrediteerd of erkend door ABvC, BAMW/Registerplein, LVPW, NOBCO, NOLOC, NFG, NVST, SNRO.

Het is mogelijk om je verder te verdiepen in het begeleiden van clienten of collega's met faalangst en/of examenvrees d.m.v. de cursus Anderen Begeleiden bij Faalangst. Voor meer informatie over deze nascholingscursus kijk onder het kopje RET-training bij therapeuten en coaches.

De groepen worden gevormd door deelnemers met verschillende beroepen, leeftijd en ervaring, waardoor je veel verschillende ervaringen hoort.

Voor hen die ver weg wonen, is er volop gelegenheid in Den Haag en omstreken om te overnachten.

Enthousiast over de RET-cursus? Er is nog een interessante cursus mogelijk. Zie voor informatie over deze cursus Anderen Begeleiden bij Faalangst bij therapeuten

 

sitemap